Novi SUV Kia XCeed

Uživajte u trenutku

Uzbudite svoj duh

Ako tražite nove izazove koji će Vas inspirisati, ako Vas uzbuđuju nova iskustva, ako Vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u drugačiji ritam novog Kia XCeeda.

Drugačiji krosover

Obratite pažnju na naglašenu SUV prednju masku uokvirenu jedinstvenim svetlima Z-oblika, LED prednjim svetlima u obliku kocki leda sa standardnim svetlima za maglu.

kao da se radi o fastbeku

Na zadnjoj strani prevladavaju prepoznatljiva tanka high-tech LED svetla koja iz nekih uglova izgledaju kao da se protežu do ramena. Izrazito zaobljene linije, koje se protežu vodoravno po vratima prtljažnika i zadnjem braniku, daju vozilu širi, stabilniji stav.

Proširite svoje horizonte

Ako znate šta želite i postavljate svoje standarde u inovacijama, odmah ćete znati da moderan enterijer novog Kia XCeeda postavlja nova merila kvaliteta, udobnosti, tehnologije i povezivosti. Čim sednete unutra otkrićete upečatljivu kombinaciju stila i materije, od elegantne komandne table do sofisticiranih sedišta, od jasno vidljive 12.3“ (32,4 cm) potpuno digitalne instrument table pa sve do 10.25“ (27 cm) navigacionog sistema.

Joker - Kia Veljaauto
Performanse

Putujte bezbedno

Radarski tempomat (SCC) sa funkcijom Stop&Go

Korišćenjem kamere i radara Smart Cruise Contol možete kontrolisati brzinu XCeeda i udaljenost od automobila ispred sebe. Sistem održava udaljenost od prethodnog vozila automatskim moduliranjem brzine Vašeg vozila. Ako vozilo ispred povećava tempo, XCeed ubrzava do zadate brzine. Ako vozilo ispred usporava i ne može održavati sigurnosnu udaljenost, sistem će smanjiti brzinu ili u potpunosti zaustaviti vozilo. Vrlo korisna funkcija, posebno u „kreni-stani“ vožnji.

Funkcija informisanja o ograničenju brzine (ISLW)

Funkcija informisanja o ograničenju brzine daje Vam sve potrebne informacije kako bi Vam pomogli da ostanete unutar ograničenja brzine. Korišćenjem kamere na vetrobranskom staklu očitavaju se ograničenja brzine i zabrane preticanja i jasno prikazuju informacije na displeju navigacionog sistema i na brzinomeru.

Dizajn

Putujte sa stilom

Upozorenje o mrtvom uglu (BCW)

Sistem upozorenja o mrtvom uglu ima radarske senzore koji prate mrtav ugao i upozoravaju Vas na dolazeće automobile pokazujući simbol na bočnom ogledalu.

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

FCA sistem može prepoznati vozila koja se približavaju i, opcionalno, pešake koji prelaze kolovoz. Uz pomoć kamere i radarskih senzora za praćenje brzine i udaljenosti između vozila upozorava vozača u slučaju rizika od sudara aktivirajući vizuelno upozorenje. U kombinaciji sa dodatnom detekcijom pešaka, upravljač takođe vibrira. Ako nema reakcije vozača, automobil automatski koči kako bi izbegao ili ublažio nesreću.

Pametni pristup

Bezbedna vožnja

Sistem za pomoć pri parkiranju

Sa sistemom za pomoć pri parkiranju, ovaj posao se čini neverovatno lakim. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore kako bi Vam pomogao sa paralelnim, kosim i pravougaonim parkiranjem. Sve što trebate učiniti je držati kočnicu, gas i menjač – sistem se brine za upravljanje. Čak Vam može pomoći da izađete iz paralelnih parking mesta.

Automatsko podešavanje dugih svetala (HBA)

Kada situacija to dopušta, XCeed automatski prelazi na duga svetla. HBA sistem deluje pomoću kamere u vetrobranskom staklu koja prepoznaje dolazeća vozila i automatski menja duga svetla kako bi se prilagodila uslovima vožnje.

Zelite Novi Auto - KIA Veljaauto
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.
Kia Niš - KIA Veljaauto
Naše je zadovoljstvo sarađivati sa Vama

partneri

Prodajni salon
Kontakt - KIA Veljaauto Niš
Servis
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.

2024 | © All rights reserved by Kia Veljaauto | Powered by Infinito Media | Impressum | Politika privatnosti

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!