Kia pokazala prve obrise novog električnog SUV-a EV9

Kia pokazala prve obrise novog električnog SUV-a EV9

EV9 ubrzava transformaciju Kia brenda kao pružaoca rešenja održive mobilnosti

Korporacija Kia je razotkrila nekoliko video snimaka svog dugo očekivanog modela EV9, električnog SUV-a. Veliki sportski terenac Kia EV9 trebao bi u doba elektrifikacije da ubrza preobražaj brenda kao pružaoca rešenja održive mobilnosti.

Elegantna silueta, specifična svetla i jasne linije najavljuju odvažan i samouveren izgled električnog SUV-a
Video snimak EV9, koji možete pogledati na našem Kia YouTube kanalu, prikazuje siluetu Kijinog najprestižnijeg modela s dosad neviđenim prednjim delom i elegantnim linijama karoserije. 

Odvažan identitet EV9 karakterišu neobične svetlosne linije koje kreiraju prednja i zadnja svetla.

Video snimci donose i premijerno predstavljanje jedinstvene mešavine elegantnog dizajna i samouverene i odlučne geometrije Kia EV9.

Ime EV9 proizilazi iz Kijine nomenklature električnih vozila, koja udružuje prefiks 'EV' (električno vozilo) s brojem '9', što predstavlja segment modela u Kijinoj ponudi električnih modela. Kao i Kia EV6 i Kia EV9 napravljen je na namenskoj platformi za električna vozila E-GMP (Electric Global Modular Platform).

Kia će spoljašnjost i unutrašnjost novog modela u celosti razotkriti sredinom marta, dok će detaljnije informacije biti poznate krajem marta kada će Kia EV9 doživeti svetsku premijeru.

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!