Nepobediva Kia – 7 godina garancije

Nepobediva Kia – 7 godina garancije
Dokaz kvaliteta

Nepobediva garancija

Nepobediva garancija. Tako opisujemo našu 7-godišnju garanciju za nova vozila koja jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

7 Godina Garancije - Kia Veljaauto

7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike, što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

U čemu je caka?

Nema cake! To je garancija kao i kod konkurencije, samo je naša duža! Za više detalja molimo pogledajte česta pitanja i odgovore i uslove garancije.

7 ključnih

PREDNOSTI

Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima u automobilskoj industriji. Zbog izvanrednog kvaliteta vozila, Kia je samouvereno ponudila najdužu garanciju za nove automobile u Evropi.

Kia je jedini proizvođač u Evropi koji nudi 7-godišnju garanciju i time kupcima pruža osećaj potpune bezbrižnosti tokom najmanje 7 godina.

Fabrička garancija, tzv. „bumper to bumper“ garancija, znači da ćete dobiti jednak nivo garancije od prvog do 2.555-og dana.

Garancija je prenosiva na sledećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvek imati preostalu garanciju dužu od većine garancija koje nudi naša konkurencija.

Trošak održavanja Vašeg automobila biće manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cena u slučaju ponovne prodaje može biti samo veća.

Malo je verovatno da će Vam zatrebati usluge garancije, no ukoliko se pojavi takva potreba, možete računati da će Vam svi troškovi rada i rezervnih delova biti pokriveni garancijom.

Kijina 7-godišnja garancija / 150.000 km važi u svim državama EU (+ BiH, Srbija, Crna Gora, Norveška, Švajcarska, Island i Gibraltar) te u skladu lokalnim zakonima.

Kia Veljaauto

7 bezbrižnih godina

Svi Kijini modeli uključeni su u Evropsku garanciju. Opšta garancija za kompletno vozilo važi 7 godina ili do 150.000 hiljada pređenih kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine). 7-godišnja garancija na najbolji način predstavlja tri Kijine temeljne vrednosti – kvalitet, pouzdanost i dinamičnost.

Kia

Najnovija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih evropskih fabrika koja se nalazi u Žilini, u Slovačkoj, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo – visokokvalitetan automobil koji zbog najduže evropske fabričke garancije kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

Dakle,

Započnite svoje putovanje

Jednim klikom rezervišite test vožnju na željenom modelu već danas.

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!