„Kija“ zbog korone produžila garanciju na sedam godina za 500.000 automobila!

„Kija“ zbog korone produžila garanciju na sedam godina za 500.000 automobila!

Program produžuje važenje garancije do 30. juna 2020. a pokriva 142 zemlje i sva vozila kod kojih važenje fabričke garancije ističe između

Korporacija „Kija motors“ je za sva vozila sa važećom fabričkom garancijom, koja ističe u periodu od 16. marta do 30. aprila 2020. produžila važenje i inače najduže garancije koju neki proizvođač automobila daje – od sedam godina!

„Kija“ je lansiranjem programa „Kia promise“ obećala globalno produženje fabričke garancije za svoja vozila,odnosno strankama koje je zadesila pandemija COVID-19.

Program produžuje važenje garancije do 30. juna 2020 . a pokriva 142 zemlje i sva vozila kod kojih važenje fabričke garancije ističe između 16. marta i 30. aprila, produžava garanciju za ta vozila do 30. juna 2020. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gde Kija pruža 7-godišnju garanciju (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja kilometraže) i važi za celo vozilo.

„Kija“ zbog korone produžila garanciju na sedam godina za 500.000 automobila! - Kia Veljaauto

Program obuhvata više od 500.000 vozila Kia širom sveta.

– Mi ocenjujemo da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca.
Zbog pandemije COVID-19 i mera i ograničenja koje su u borbi s tim donele mnoge zemlje „Kija promise „ će pomoći strankama, koje u tom periodu možda neće moći da posete servis. – kaže Sangdae Kim, viši podpredsednik i vođa odeljenja za pomoć strankama u „Kija motors“-Produženjem garancije naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko garancije vozila u vreme društvenog distanciranja.”

„Kija motor“s će sve stranke u dolazećim danima kontaktirati individualno elektronskom poštom i predstaviti im više informacija o programu „Kija promise“.

Kompanija će i dalje ulagati napore da bi sprečila širenje virusa u svojim objektima, a istovremeno i sarađivati sa saveznim, državnim i lokalnim vlastima i ispunjavati najviše zahtevane standarde.

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!