Kia VeljaAuto: 84 meseca finansiranja

Kia VeljaAuto: 84 meseca finansiranja

Dragi ljubitelji Kia automobila, imamo sjajne vesti za Vas! Salon Kia Velja Auto u Nišu Vam donosi neverovatnu priliku da posedujete Vašu omiljenu Kia vozilu uz neverovatno nisku kamatnu stopu od samo 3,99%. Ali to nije sve! Svaki kupac dobija i posebno iznenađenje koje će Vas ostaviti bez daha. Saznajte više o ovoj neponovljivoj ponudi i zašto je sada pravo vreme da pređete na četiri točka sa stilom.

Kia VeljaAuto:

84 meseca finansiranja uz 3,99% kamatne stope i iznenađenje za svakog kupca

Možda se pitate šta čini ovu kampanju toliko posebnom. Pa, dozvolite da Vam objasnimo. Kia je odlučila da ponudi svojim klijentima mogućnost finansiranja svojih snova na 84 meseca, uz kamatnu stopu koja je gotovo bez premca. Ovo znači da ćete moći da vozite najnovije modele Kia automobila, uključujući popularni Sportage i elegantni XCeed, uz mesečne rate koje su lakše nego ikad.

Prednosti dugoročnog finansiranja su očigledne – manje mesečne obaveze znače više novca u džepu za sve druge stvari koje volite. Osim toga, Kia automobili su poznati po svojoj pouzdanosti, efikasnosti goriva i naprednim sigurnosnim karakteristikama, što čini ovu ponudu još primamljivijom.

Niska kamatna stopa od 3,99%

Sada, dozvolite nam da Vam pokažemo kako se niska kamatna stopa od 3,99% prevodi na stvarne brojke. Zamislite da želite da kupite elegantni Kia XCeed. Cena ovog modela je 18.000 evra. Sa ovom kamatnom stopom, Vaša mesečna rata bi iznosila samo oko 235 evra! To je manje od večere u restoranu za dvoje, a dobijate potpuno nov automobil.

Ali, tu nije kraj! Da bismo dodali dodatnu čar ovoj ponudi, svaki kupac će dobiti posebno iznenađenje sa naše strane. Bez obzira na to koji Kia model odaberete, pripremite se za nešto posebno kada preuzmete ključeve svog novog vozila. Naša iznenađenja su raznolika i uzbudljiva, i sigurno će Vam uljepšati vožnju u Vašem novom Kia automobilu.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da vozite najbolje automobile uz niske mesečne rate i fantastična iznenađenja. Posetite salon Kia Velja Auto u Nišu danas i saznajte više o kampanji 84 meseca finansiranja uz 3,99% kamatne stope. Ne dozvolite da Vam ova ponuda prođe kroz prste – Vaša vožnja sa stilom čeka na Vas!

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!