Kia Ceed

Povezivanje koje inspiriše

Android Auto™ i Apple CarPlay™

Uživajte u aplikacijama i funkcijama svog telefona pomoću infotainment sistema, koji uključuje navigaciju, handsfree telefoniranje, emitovanje muzike i još mnogo dobrih stvari.

JBL Premium Sound System

JBL Premium Sound System, koji se može pohvaliti sa 8 strateški postavljenih zvučnika, prilagođenih kabini Ceeda, donosi i napredni Clari-Fi™ sistem obnove muzičkih MP3 fajlova, koji pruža zvuk visoke rezolucije.

Joker - Kia Veljaauto
Putujte bezbedno

Spoljašnjost

Hauba koja ostavlja bez daha

Novi Kia Ceed ima novi prednji stil koji uključuje jedinstvenu masku sa tigrastim nosom sa donjim ukrasom nalik plutajućem krilu. Sasvim novi sportski stil prednjeg branika.

Zrači snagom i samopouzdanjem

Sportska sofisticiranost se nastavlja i na zadnjem delu. Sa novim i namenskim zadnjim svetlima koja pokazuju intenzivan potpis zadnjeg svetla sa 48 LED dioda i novim dizajnom u sjajnoj crnoj boji, ukrašenim jednodelnim hromiranim ukrasom. 

Prostran i upečatljiv

Dizajn karoserije novog Kia Ceed-a čini ga dovoljno kompaktnim za lako upravljanje i parkiranje, ali i sa iznenađujućom količinom prostora za putnike i teret. Upečatljiv stav sa samouverenim detaljima dizajna kao što su sjajni retrovizor, ekspresivne bočne ivice.  Novodizajnirani dijamantski izrezani 17-inčni točkovi, upečatljivi u pokretu i kada miruju, dozvoljavaju Ceed-u da bude odvažan.

Putujte sa stilom

Unutrašnjost

Displej sa navigacionim sistemom TomTom®

Budite povezani i na putu. Uvek se vozite najbržim putem pomoću 8-inčnog displeja osetljivog na dodir sa navigacionim sistemom, osveženim u realnom vremenu i još mnogo toga. Sistem omogućava i prepoznavanje glasa i Bluetooth emitovanje muzike i telefoniranje bez upotrebe ruku.

Povišen komfor tokom cele godine

Novi Kia Ceed čini udobnost prioritetom – bez obzira na vremenske prilike napolju. Prednja sedišta mogu da se greju tokom hladnih dana. Sa tri podesiva podešavanja, prednja sedišta se brzo zagrevaju, a zatim se nivelišu kada se postigne željena temperatura. Pored toga, tu je i potpuno automatska dvozonska kontrola klime.

Povezano sa vašim željama i potrebama

Unutar prefinjene kabine, sve je dizajnirano prema potrebama vozača. Od besprekornog rasporeda površine table, meke na dodir, do beskrajnih tehnologija koje Vas povezuju sa automobilom i spoljnim svetom. Sa sportskim sedištima, vrhunskom crnom oblogom krova, sportskim volanom sa oznakom GT-line, ručicom menjača od kože i još mnogo toga.

Performanse

Komandujte putem

taster za startovanje/gašenje motora

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju sa pametnim ključem i tasterom za startovanje motora (start/stop sistem), koji vam omogućava startovanje i gašenje motora pritiskom na dugme.

Android Auto™ i Apple CarPlay™

Uživajte u aplikacijama i funkcijama svog telefona pomoću infotainment sistema, koji uključuje navigaciju, handsfree telefoniranje, emitovanje muzike i još mnogo dobrih stvari.

Povezanost

Avantura ne čeka

Kia Connect

Pokrenite svoj Ceed na daljinu da biste krenuli sa terena kada dođe vreme da krenete.

Zagrejte ili ohladite svoj Ceed pre nego što krenete na put.

Kia Connect može pronaći Vaše vozilo i dati Vam uputstva kako do njega.

Pametni pristup

Bezbedna vožnja

Ceed - Performance Smart Power Assistance - KIA Veljaauto
Koristite Smart Power Assistance

Pametnim uparivanjem 1.6 CRDi dizel motora sa litijum-jonskom baterijom od 48 volti, EcoDinamics+ blagi hibridni sistem može smanjiti potrošnju goriva i nivoe emisija iz vozila.

Ceed - Performance MHEV - KIA Veljaauto
Pametno punjenje

Kada se vozi konstantnom brzinom, motor sa unutrašnjim sagorevanjem delimično puni bateriju ako je njen nivo napunjenosti nizak.

Ceed - Performance MHEV - KIA Veljaauto
Punjenje pri zaustavljanju

Prilikom usporavanja ili kočenja, energija stvorena kretanjem vozila pretvara se u električnu energiju za punjenje baterije. Od usporavanja do zaustavljanja, motor se automatski isključuje tokom usporavanja u brzini i kočenja radi uštede goriva.

Pametni pristup

Bezbedna vožnja

Ceed - Performance FCA - KIA Veljaauto
Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

Ceed - KIA Veljaauto
Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikada. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog parkiranja, pravougaonog parkiranja, ali i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

Ceed - Performance LKAS- KIA Veljaauto
Lane Keeping Assist

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati horizontalne oznake na kolovozu. Ako počnete da napuštate voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo u vašu voznu traku.

Ceed - Performance LFA - KIA Veljaauto
Lane Following Assist

Uglađeno i bezbedno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Tehnologija

CEED misli na vas

Utičnice za napajanje

Baterija je pri izmaku? Ne brinite. Utičnice za napajanje od 12V na prednjoj strani.

Driver Attention Warning

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju prati različita ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove dekoncentracije i pospanosti upozoriće Vas simbolom na komandnoj tabli i zvukom upozorenja.

Pomoć za duga svetla (HBA)

Standardni HBA sistem automatski prigušuje duga svetla kada detektuje nadolazeća vozila, a zatim se vraća na podešavanje dugih svetala kada vozilo prođe.

Zelite Novi Auto - KIA Veljaauto
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.
Kia Niš - KIA Veljaauto
Naše je zadovoljstvo sarađivati sa Vama

partneri

Prodajni salon
Kontakt - KIA Veljaauto Niš
Servis
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.

2024 | © All rights reserved by Kia Veljaauto | Powered by Infinito Media | Impressum | Politika privatnosti

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!