Kia Rio

Rio misli na tebe

Nigde bez asistenta

Kia Rio za 2021. stiže sa unapređenim bezbednosnim tehnologijama i sistemima asistencije vozaču, kao što su: Forward Collision-Avoidance Assist sa funkcijom prepoznavanja pešaka i biciklista, zatim Lane Keeping Assist, Driver Attention Warning i Blind Collision Warning.

On-Board mogućnosti

Među dostupnim elektronskim sistemima pomoći vozaču su još i Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, Intelligent Speed Limit Warning, Smart Cruise Control, Lane Following Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Rear Occupant Alert i Leading Vehicle Departure Alert.

Joker - Kia Veljaauto
Putujte bezbedno

Spoljašnjost

Dinamičan iznutra i spolja

Najvažnija stavka u potpuno novom Kia Riju su performanse. Kia Rio napravljen je za dinamičnu vožnju, sa novom šasijom koja osigurava okretnost i bolju upravljivost, kao i udobniju vožnju.

Rio te inspiriše

Teško je ostati ravnodušan pored potpuno novog Rija. Kompaktan automobil, u koji možete odložiti sve što Vam je potrebno – i mnogo više. Elegantan, dinamičan dizajn, zbog kog se za Riom okreću glave. Sa funkcijama koje su namenjene udobnosti, opremi i sa najnovijom tehnologijom Vaša vožnja postaje čist užitak. Zbog naprednih bezbednosnih sistema možete bezbrižno putovati.

Putujte sa stilom

Unutrašnjost

Više magije

Teško je nadmašiti modernu, sportsku i udobnu unutrašnjost nove Kije Rio. Vaša udobnost je osigurana – od mekanih materijala i ergonomski oblikovanih prednjih sedišta do najnovijeg interfejsa koji je intuitivan te pristupačan, kao i pristup vozilu bez ključa. Zbog udobnosti i tehnologije prostora, funkcionalan Kia Rio učiniće da Vam se svako drugo vozilo čini negostoljubivo.

Prati tvoj životni stil

Novi Kia Rio napravljen je za uživanje na putu. Preklopiva zadnja sedišta i prostrana kabina, koja nudi svu moguću svestranost koju trebate. Rio između ostalog nudi mnoge pametne funkcije koje su namenjene povezivosti. Sigurno ćete uživati u dinamičnoj vožnji i niskim troškovima održavanja novog Rija.

Performanse

Komandujte putem

LFA i LKA Sistem
Pomoć za održavanje vozila u voznoj traci (LFA) i sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA) – Sistem koristi senzore kamere i radar kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred i prati oznake na putu kako bi Vaše vozilo bilo u sredini svoje trake. Ukoliko vozilo krene nenamerno da napušta svoju voznu traku, LKA će Vas upozoriti i izvršiti korekciju na upravljaču kako bi zadržao vozilo u postojećoj voznoj traci.
Performanse

Obazriv

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Kombinujući podatke sa kamere i radara iz Vašeg vozila, FCA sistem analizira podatke o drugim automobilima, pešacima ili biciklistima kako bi izbegao potencijalni sudar sa njima. FCA takođe deluje kako bi sprečio sudare sa vozilima pri skretanju ulevo na raskršću. Ako otkrije potencijalni sudar, na Vašoj instrument tabli pojavljuje se signal upozorenja i primenjuje se maksimalna snaga kočenja. Sistem može otkriti vozila koja se približavaju i bicikliste, kao i pešake koji prelaze ulicu.

Pametni pristup

Bezbedna vožnja

Rio - Performance - Kia Veljaauto
Za one koji su uvek povezani

Povezivost je utkana u samu srž Kije Rio sa najsavremenijom tehnologijom i infotainment sistemima. Pogledajte 4,2″ potpuno digitalni displej instrument table. Odaberite između opcionalnog 8″ ekrana osetljivog na dodir sa inovativnim telematskim sistemom UVO Connect, koji uključuje Smartphone-App usluge, uključujući daljinsko zaključavanje i otključavanje vrata.

Rio - Performance - Kia Veljaauto
Adaptivni tempomat (SCC)

Korišćenjem ugrađenog radara, pametni tempomat može da reguliše brzinu i udaljenost Vašeg Rija od automobila ispred njega. Sistem održava udaljenost do vozila ispred automatskim podešavanjem brzine Vašeg automobila. Ako vozilo ispred usporava i unapred određena bezbedna udaljenost ne može da se održi, sistem će smanjiti brzinu. Ako vozilo ispred ubrza tempo, Rio ubrzava do zadate brzine.

Tehnologija

Bezbedna vožnja

Navigacioni sistem sa 8" TFT-LCD ekranom u boji

Naš novi navigacioni sistem sa Kia Connected Services uslugama koje pruža TomTom nudi Vam pouzdano vođenje rutom do sledećeg nivoa preciznosti i izvrsnosti. On Vas drži u kontaktu sa spoljnim svetom i nudi Vam korisnije informacije kao nikada do sada. U srcu sistema nalazi se WiFi modul koji navigacionom sistemu Rija daje mogućnost da se konektuje na internet preko Vašeg pametnog telefona.

Prednji/Zadnji parking senzori (PDW)

Idealni za bezbedno parkiranje, naša pomoć pri parkiranju sa ultrasoničnim senzorima montiranim u odbojnike upozoravaju na prepreke ispred ili iza vozila tokom manevrisanja u parking mestu. Zvučni signal upozorenja se može i isključiti.

Zelite Novi Auto - KIA Veljaauto
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.
Kia Niš - KIA Veljaauto
Naše je zadovoljstvo sarađivati sa Vama

partneri

Prodajni salon
Kontakt - KIA Veljaauto Niš
Servis
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.
ŽELITE NOVI AUTO?
U našoj ponudi pretražite svog novog ljubimca na osnovu Vaših potreba.
BLIŽI SE REGISTRACIJA?
Naš tehnički pregled pruža usluge osiguranja, prenosa i registracije vozila do 4t.

2024 | © All rights reserved by Kia Veljaauto | Powered by Infinito Media | Impressum | Politika privatnosti

Top
en_USEnglish
Pozovite nas!